Rhinolight

Kezelések

Tartós hatás már néhány kezelés után

Kezelés előtt az orrot alaposan ki kell fújni és ha szükséges, akkor az orrnyálkahártya duzzanatának csökkentésére vazokonstriktor hatású orrsprayt is alkalmazhatunk. A Rhinolight kezelések két egymást követő héten történnek. Az allergiás nátha típusától és súlyosságától függően 4-8 kezelés adható. A kezelési idő rövid, és orrlyukanként mindössze 2-3 percet vesz igénybe.
A Rhinolight egy hideg, nagy intenzitású, különleges hullámhossz-összetételű fény. A Rhinolight által kibocsátott fény egy része a látható tartományba, egy része pedig az ultraibolya (UV) tartományba esik. A fény a kezelt felületen sem hőhatással, sem fájdalommal nem jár. Összetételének köszönhetően nincs szövetkárosító hatása, így nagy biztonsággal lehet használni hosszú távon az allergiás betegek kezelésére.
A Rhinolight kezelést kizárólag szakképzett egészségügyi dolgozó végezheti, orvosi ellenőrzés mellett. Érdemes a kezeléseket közvetlenül a várható tünetek megjelenése előtt elkezdeni. Már meglévő allergiás tünetek esetén a kezeléseket a lehető leghamarabb el kell kezdeni. Előfordulhat, hogy az első 1-2 kezelést követően tünetek nem javulnak, ám ekkor a kezeléseket folytatni kell az előírt kezelésszám végéig. Klinikailag igazolt, hogy a Rhinolight minden esetben enyhíti az allergiás tünetek súlyosságát; mindazonáltal a pollenszint növekedésével a súlyosbodás mértéke nagyobb fokú lehet, mint a Rhinolight által okozott javulás. Az összhatás viszont minden esetben javulást eredményez.
A készülék mérete megközelítőleg akkora, mint egy professzionális zenei erősítőé. Az előlapján van egy érintőképernyős panel, amelyről a kezeléseket lehet vezérelni és beállítani. A készülékek egyéni belépési kóddal védettek. Tetszőleges számú kódot lehet létrehozni, ezért egy-egy készülék több orvos elkülönített kezelésmennyiségét képes rögzíteni. A készülék elején van a speciális fényvezető gél kábel csatlakozása, melyen keresztül vezetjük be a fényt az orrüregbe.
Rhinolight

Beszámolók